fbpx

Oletko hius- ja kauneusalan ammattilainen?

Kaipaatko joustavia työaikoja? 
Kiinnostaako lisätulot? 
Haluaisitko kokeilla useaa eri kampaamoa?

Uuden ajan rekrytointipalvelu

Olemme uuden ajan vapautta tarjoava henkilöstöratkaisupalvelu hius- ja kauneudenalalla. Meidän kauttamme voit työllistää itsesi omien toiveiden mukaisesti. Palvelumme sisältää kattavan työnohjauksen ja tutustumisjakson, jolla varmistamme sinulle sopivan paikan ilman suurempia riskejä ja sitoumuksia.

Kokeile useampaa vaihtoehtoa

Palvelun avulla sinulla on mahdollisuus kartoittaa useampi liike. Pääset ilman sitovia sopimuksia tutustumaan liikkeiden henkilökuntaan, toimintatapoihin, asiakasvirtaan sekä liikkeiden tarjoamiin sopimuksiin, kunnes sinulle sopiva kohde löytyy.

Valitse miten työskentelet

Tee töitä eri elämäntilanteiden mukaisesti vaikkapa satunnaisesti keikkailen, osa-aikaisesti tai  kokoaikaisesti. Työskentele joustavasti, valitse omat työskentelyajat, tavat sekä paikat samalla kun ansaitset lisätuloja. 
Meillä voit toimia alan opiskelijana, sopimusyrittäjänä vuokratuolilla, kevytyrittäjänä tai palkallisena työsuhteessa.

Ansaitse lisätuloja

Loistava mahdollisuus sinulle joka haluat lisätuloja esim. opiskelujen, perhevapaan tai muun työn ohessa. Mitä enemmän keikkoja teet – sitä enemmän ansaitset!

Miten pääset alkuun?

Jätä yhteystietosi ja tutustu tarkemmin palveluesitteeseen.

Kristiina

Kristiina on yrityksen visionääri ja kehittäjä. Vastaa päivittäisen hallinnoinnin lisäksi palveluiden ja rekrytointiprosessin toimivuudesta sekä yrityksen brändäykseen liittyvistä yksityiskohdista, tunnelmasta ja kokemuksesta.

 

Inga

Inga vastaa asiakassuhteista, tekijöiden työohjauksesta ja perehdytyksestä sekä yrityksen teknisestä toimivuudesta. Osallistuu päivittäiseen rekrytointityöhön ja siihen liittyvään kartoitustyöhön.